Kaukolämpö

Suomussalmen Energian kaukolämpö
tulee läheltä lähelle

Mielestämme elämässä on harvoin yhtä hyviä hetkiä kuin ne, kun ihminen pääsee lämpöön. Emmekä tarkoita etelän tai Suomen kesän lämpöä. Ehei. On olemassa vieläkin parempaa lämpöä, joka on vastassa joka päivä. Se on kaukolämpöä – ja se tulee läheltä lähelle.

Kaukolämpö on niin huoletonta, ettei sitä tarvitse ajatella

Suomussalmen Energian tuottama kaukolämpö on sinua vastassa silloin, kun pääset pitkän lenkin jälkeen kotisi suihkuun. Kun talvella tulet ulkoa sisään ja tunnet lämmön lattiassa. Se on vastassa, kun laitat ruuan uuniin. Kun laitat pakkasesta Paleltuneet kädet lämpimään veteen tai patteriin kiinni, tunnet sen lämmön. Kaukolämpö lämmittää kotisi niin toimintavarmasti, ettei sinun tarvitse edes ajatella sitä. Voit vain nauttia siitä.

Liitä kotisi kaukolämpöverkkoomme ja nauti paikallisesta lämmöstä!

Pyydä tarjous kaukolämmöstä

Haluaisitko liittää kotisi tai kiinteistösi kaukolämpöön? Pyydä meiltä tarjous, niin selvitämme, voidaanko kotisi liittää Suomussalmen Energian kaukolämpöverkkoon.

Kustannustehokkaassa kaukolämmössä on monia etuja

Tuotamme kaukolämpöä 99,7% puulla. Puun tuottaman lämmön avulla kodeissa on huoletonta mukavuutta monessakin mielessä: ympäristöystävällisyyden lisäksi kaukolämpö on fiksun hintaista ja toimii ilman katkoksia. Alkuinvestoinnin jälkeen kaukolämmöllä varustettuun kotiin jää vain edulliset lämpökustannukset. Katkoksista ei tarvitse huolehtia, sillä kaukolämmön toimintavarmuus on lähes 100%, joten jakelu ei keskeydy oikeastaan koskaan. Koti ja vesi pysyvät lämpimänä niin, ettei asiaa edes ajattele.

Kaukolämpö – paikallinen

Paikallinen

Paikallisuuden hyödyt näkyvät palvelumme sujuvuudessa ja saavutettavuudessa. Me olemme lähellä, joten asiakkaillemme myös apu on aina lähellä.

Toimitusvarma

Vastaamme lämmön riittävyydestä ja jakelun toimivuudesta kaikissa tilanteissa. Kaukolämmön toimintavarmuus on lähes 100%, joten lämmönjakelu ei keskeydy oikeastaan koskaan.
Kaukolämpö – ympäristöystävällinen

Ympäristöystävällinen

Toimittamamme kaukolämpö on valtakunnallisella tasolla mitattuna erinomaisen puhdasta, sillä tuotamme lämpöenergian 99,7% puusta.

Vaihda öljylämmitys kaukolämpöön – hae energiatukea ja kotitalousvähennystä!

Kaukolämpö on hyvä valinta niin uusiin kuin lämmitystapaa vaihtaviin koteihin ja kiinteistöihin. Kun vaihdat öljylämmityksen kaukolämpöön, voit hakea Ely-keskuksen energiatukea. Myönnetty energiatuki on 4000 €.

Lue lisää pientalon öljylämmityksestä luopumisen avustuksesta (ely-keskus.fi).

Voit hakea myös kotitalousvähennystä kodin tai vapaa-ajan asunnon lämmitysjärjestelmän hankintaan ja saneeraukseen. Kotitalousvähennystä saa vain työn osuudesta.

Tutustu lisää kotitalousvähennykseen (vero.fi).

Miksi kaukolämpö kannattaa, mitä tulee huomioida ja muut usein kysytyt kysymykset

Kokosimme usein kysytyt kysymykset yhteen ja vastasimme. Jos mieleesi on herännyt kysymyksiä, voit löytää avun nopeasti täältä.

Yhteydenotto

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä haluamallasi tavalla.

Lämpölaitoksen palvelunumerot

Asiakaspalvelu arkisin 8-16.
Kaukolämmön vikailmoitukset 24/7.

Suomussalmen Energia
Anna Suomussalmen Energian hoitaa kotisi itsestäänselvyys, niin voit sytyttää kynttilöitä hyvällä mielellä – ja ihan vain tunnelman vuoksi, sillä kotiasi lämmittää kaukolämpö.

Suomussalmen Energia Oy
Kauppakatu 20
89600 Suomussalmi

Palvelemme ma-pe klo 8-16.
Kaukolämmön vikailmoitukset 24/7.

Yhteystiedot »