Suomussalmen Energia yrityksenä – keitä me olemme

Mikä Suomussalmen Energia on?

Suomussalmen Energia on Suomussalmen kunnan omistama lämpöyhtiö. Tuotamme ja myymme kustannustehokasta, toimintavarmaa ja ympäristöystävällistä kaukolämpöä suomussalmelaisten koteihin ja kiinteistöihin. Tuottamamme lämpöenergia on uusiutuvaa ja kotimaista: 99,7% energiasta on lähtöisin energiapuusta.

Kun suomussalmelaisen kotona on meidän kaukolämpömme, hänen ei tarvitse huolehtia siitä. Kaikille lämmöstä nauttiville se tarkoittaa huoletonta mukavuutta sekä lämmön ja lämpimän veden riittävyyttä juuri silloin, kun niitä tarvitaan.

Näiden arvojen mukaan toimimme

 • Innovatiivisuus
  – olemme avoimia uusille ideoille ja pyrimme jatkuvaan kehitykseen
 • Tuloksellisuus
  – teemme tehtävämme taloudellisesti, tuottavasti ja vaikuttavasti
 • Luotettavuus
  – Suomussalmen Energia on aikaansaava, palveleva ja toimitusvarma kaukolämmön tuottaja

Visio

Suomussalmen Energia Oy on biotaloudessa toimiva haluttu työnantaja ja vahvan brändin omaava yritys. Lisäämme elinvoimaa tuottamalla hiilineutraalisti, taloudellisesti ja kannattavasti lämpöenergiaa suomussalmelaisille.

Strategian avainteemat

 1. Huolehdimme taloutemme tasapainosta tekemällä työmme kokonaistaloudellisesti käyttämällä parhaita toimintatapoja.
 2. Etsimme aktiivisesti uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja haluamme olla vahvistamassa alueellista elinvoimaa ja olemme valmiita rahoittamaan tarpeellisia tutkimuksia ja investointeja.
 3. Korostamme paikallisuutta luomalla vahvan brändin yhtenäistämällä yrityskuvaa ja ulkoasua.
 4. Kehittämme yhtenäistä toimintakulttuuria ja rakennamme entistä parempia tulevaisuuden työpaikkoja.
 5. Tutkimme fossiilisten polttoaineiden korvaajat, jotta tulevaisuudessa hiilineutraalius saavutetaan.
 6. Haluamme vahvemmin verkostoitua alan muiden toimijoiden ja tutkijoiden kanssa.

Palvelemme ammattitaitoisesti ja välittävästi

Suomussalmen Energialla palvellaan ammattitaitoisesti, reilusti ja ystävällisesti. Haluamme olla helposti saavutettavia ja asiakkaitamme varten kaikissa tilanteissa. Pyrkimyksemme on, että kanssamme asioiminen on mukavaa ja helppoa. Olemme luotettavia ja teemme aina sen, mitä lupaamme.

Paikallinen yritys on lähellä

Tuotamme kaukolämpöä Suomussalmella ja palvelemme paikallisesti. Paikallisuuden hyödyt näkyvät palvelumme sujuvuudessa ja saavutettavuudessa. Me olemme lähellä, joten asiakkaillemme myös apu on aina lähellä. Paikallisuus vähentää myös kuljetuksista aiheutuvia päästöjä, mikä on meille tärkeää.

Panostamme hyvinvointiin

Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin ja jaksamiseen. Uskomme työntekijöiden hyvinvoinnin olevan yksi merkittävä tekijä siinä, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme hyvin. Tiimimme on pieni ja hyvin itseohjautuva, mutta kenenkään ei ole tarkoitus suoriutua tehtävistä yksin. Tuemme ihmisten jaksamista mm. henkilöstöpäivillä ja tukemalla heidän vapaa-ajan harrastuksiaan.

Tiimi

Timo Nissinen

Timo Nissinen

Sami Tolvanen

Sami Tolvanen

Mikko Moilanen

Mikko Moilanen

Jari Juntunen

Jari Juntunen

Olli Kemppainen

Olli Kemppainen

Suomussalmen Energia
Anna Suomussalmen Energian hoitaa kotisi itsestäänselvyys, niin voit sytyttää kynttilöitä hyvällä mielellä – ja ihan vain tunnelman vuoksi, sillä kotiasi lämmittää kaukolämpö.

Suomussalmen Energia Oy
Kauppakatu 20
89600 Suomussalmi

Palvelemme ma-pe klo 8-16.
Kaukolämmön vikailmoitukset 24/7.

Yhteystiedot »